Hirdetés

Red Faction: Guerilla - Függetlenségi nyilatkozat

|

Pompás kis ingame jeleneteket tartalmazó videó érkezett az új Red Faction epizódról.

Hirdetés

A Red Faction első része nem aratott elsöprő sikert. A lerombolható környezet ugyan marha jó volt, de legtöbbször mégis inkább fegyverekkel nyomultunk, nem használtuk ki ezt a lehetőséget. A második részről inkább ne is beszéljünk, hiszen totális visszalépés volt az elsőhöz képest. A készítők szerencsére nem dőltek a kardjukba az őket ért sok kritika miatt érzett elkeseredésükben, hanem eldöntötték, hogy egy sokkal jobb új résszel lepnek meg minket. A Guerilla alcímet viselő játék az eredeti Red Faction történései után 50 évvel játszódik. Célunk a marsi kolónia felszabadítása leszen, a gonosz földi elnyomás alól. A Volition ezúttal fontos szerepet szán a lerombolható környezetnek. Nem ritkán olyan túlerővel állunk majd szemben, hogy a Rambo stílus tuti bukta lesz, viszont egy-két jól elhelyezett robbanótöltet, esetleg rakétatalálat megfordíthatja az egész csetepaté sorsát. Ez nagyon jó ötletnek hangzik, bízzunk benne, hogy a megvalósítás is pöpec lesz, hiszen azért azt sem szeretné senki, ha az egész játékban csak az oszlopokat és egyéb támasztékokat kéne szétlőni, nemde? Minden esetre a sztori elég érdekesnek tűnik, a grafikára sem lehet panasz, és ha a készítők ügyesen oldják meg környezet és a csaták összhangját, pompás kis játékot kaparinthatunk kezeink közé, valamikor jövőre. A játékról egy előzetest is írt Bad Sector, akit mozgat a téma haladjon erre vadul.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)