Hirdetés

Red Faction: Guerilla megjelenési dátum

|

A szétrombolható pályáiról ismert sorozat harmadik felvonása hosszas huzavona után hivatalos megjelenési dátumot kapott.

Hirdetés

50 évvel a Red Faction eredeti eseményei után újra felüti a fejét az elégedetlenség és a forradalmi hangulat a munkát végző plebejusok között. Sok meló, kevés pihenés, pocsék koszt, ez már önmagában hangulatromboló hatással bír, arról nem is szólva, hogy az Earth Defense Force verőlegényei túlontúl arrogánsak és erőszakosak. Ahogy annak lennie kell, egy idő után kiborul a bili, fellobban a forradalom szikrája, majd hamarosan kezdetét veszi a totális háború. Vagyis venné, ha a jól szervezett és felszerelt hadsereggel szemben nem csákányos vájárok vonulnának fel. Ilyenkor csak egy választás marad, a gerilla-taktika. Csapj le keményen, majd fuss amilyen gyorsan csak tudsz.
Nem véletlen, hogy a június 9-én megjelenő Red Faction: Guerilla végül pont ezt az alcímet kapta. Mielőtt végleg bizalmat szavaznánk a Volition munkájának, lehetőségünk lesz kipróbálni a kicsikét egy játszható demó formájában.

red_faction_guerilla_video_gstv.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)