Hirdetés

Red Faction: Guerrilla - PC verzió extrákkal

|

A Volition manapság szokatlan nagylelkűségről tanúbizonyságot téve, telepakolja extra tartalommal a Red Faction: Guerrilla PC-s verzióját.

Hirdetés

A Volition nem hanyagolja el a játékait a piacra dobás után sem. A Saint Row 2 esetében is DLC csomagok garmadája érkezett, és a Red Faction: Guerrilla is kapja folyamatosan az új tartalmakat. Az egyetlen szépséghibája a dolgoknak, hogy ezek a cumók csak konzolokra érkeztek, eddig legalábbis.

A Red Faction: Guerrilla ugyanis szép körítéssel érkezik PC-re is. Nem elég, hogy a már megjelent Demons of the Badlands DLC alapból benne lesz, a PC-sek kapnak még hat pályát a Wrecking Crew DLC-ből, sőt az eddigi előrendelői extraként számon tartott pályák is az alapjáték szerves részei lesznek. Ezen felül érkezik még két PC exkluzív multis pálya, valamint két titokzatos játékmód is, melyek a "bagman", és "team bagman" névre hallgatnak. Köszönjük szépen. A Red Faction: Guerrillla szeptember 11-én jelenik meg PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)