Hirdetés

A jelenlegi konzolgenerációra jöhet a Red Faction: Guerrilla

|

A kiadó még nem jelentette be a Red Faction: Guerrilla PS4-es és Xbox One-os változatait, de egy üzletlánc honlapján már feltűnt a két új verzió.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben jó néhány játék felújított változatát bejelentették, a sor pedig lehet hogy hamarosan egy újabb játékkal egészül ki, méghozzá a THQ Nordic jóvoltából. Szemfüles játékosok a Red Faction: Guerrilla PlayStation 4-es és Xbox One-os változatát látták feltűnni, de hogy ez pontosan mit jelent majd, azt még nem tudjuk.

Hirdetés

Néhány Reddit-felhasználó szúrta ki, hogy néhány skandináv ország (Dánia, Norvégia, Finnország és Svédország) GameStop-hálózatának webshopján tűntek fel a jelenlegi generációs verziók, igaz a cikk írásakor már kikerültek a kínálatból. Más kérdés, hogy több fontos infó addig sem derült ki, amíg fent volt az online áruházakban a játék, így a pontos megjelenési napot sem tudtuk meg, ahogy az ár is valószínűleg ideiglenes volt, ugyanis teljes áron szerepelt a Red Faction: Guerrilla PS4-re és Xbox One-ra is. A 2009-es TPS újrakiadása egyébként nem lenne kifejezetten meglepő, hiszen a THQ Nordic az első részt és a Red Faction II-t például megjelentette már PlayStation 4-re, ahogy a Darksiders-szériát is felújította a harmadik rész leleplezése előtt.

Ti örülnétek egy új kiadásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)