Hirdetés

Red Faction: Origins - 2011 márciusában a képernyőn

|

Jövő tavasszal kerül TV-képernyőre az első Red Faction film

Hirdetés

A THQ örömmel jelenti, hogy a rajongók 2011 márciusától immáron TV-ben is követhetik a Red Faction univerzumának történéseit.

Red Faction: Origins Címmel ugyanis ekkor kerül adásba a Red Faction Armageddon előzményeit feldolgozó TV film. Ha nem tartasz a spoilerektől, akkor a következő történetre számíthatsz:

25 év telt el azóta, hogy Alec Mason kivívta a Marsi kolóniák szabadságát, és 10 éve annak, hogy bosszúálló ellenségei megölték feleségét és elrabolták lányát, Lyrát. Jake Manson, Alec egyetlen megmenekült fia, a Red Faction Militia tagja soha nem adta fel a reményt, hogy valahol rátalál életben maradt lánytestvérére. Majd amikor egy új ellenség tűnik fel a Marson rádöbben, hogy elveszett testvére közöttük van, egy hidegvérű gyilkológéppé vált és egy őrült vezetőt szolgál, aki mindenáron meg akarja dönteni a Red Faction hatalmát. A Red Faction Armageddon és a Red Faction: Origins egyszerre fog megjelenni, előbbi mindhárom platformra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)