Hirdetés

Red Faction: Origins premier júniusban

|

A SyFy bejelentette a dátumot, amikor érdemes lesz a TV elé ülnünk.

Hirdetés

A Red Faction: Origins eredetileg már márciusban látható lett volna, de elcsúsztatták a premiert, hogy a Red Faction Armageddon-nal egyidőben jelenjen meg.

A játékot május 31-én hozzák ki, a két órás, pilotnak is tekinthető TV-filmet pedig pár nappal később, június 4-én nézhetjük meg (milyen rendesek, hagynak időt a végigjátszásra). Az Origins műfaját tekintve akciófilm lesz, nyitott befejezéssel: ha elnyeri a közönség tetszését, sorozatot rendelnek be belőle! Én szurkolok neki, jó lenne látni nagyobb csatorna által megtámogatott játékfeldolgozást, több részen keresztül.

A filmet Michael Nankin rendezi, aki több sorozatban is közreműködött már, többek között Battlestar Galactica részek is kerültek ki kezei alól - remélhetőleg a Red Factionnel sem lesz gondja.

Az egyik főszereplő Brian J. Smith, aki a Stargate: Universe-ben alakítja Scott parancsnokot. (Szerintem jó alakítást nyújt majd, a Universe-ben sem rossz.) Ebben a filmben ő lesz Jake Mason. A másik főszereplő pedig a Terminátor 2 főgonosza, Robert Patrick! Ő fogja Alec Masont alakítani.

Június 4-én tehát megnézhetjük, hogyan nézne ki egy Red Faction sorozat a TV-ben, a Red Faction: Origins segítségével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)