RED - Képregényfilmet forgat Bruce Willis

|

Mindenki kedvenc John McClane-je, ha akarna se tudna kimászni a kopasz, borostás, megkeseredett zsaru skatulyájából.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Az elmúlt másfél évtized technikai fejlődése lehetővé tette Hollywood számára, hogy saját ötletek híján a sokadik virágkorukat élő képregényekhez folyamodjon segítségül. Kiaknázásra váró téma akadt bőven, hiszen korábban Superman és Batman adaptációin túl csak elvétve találkoztunk egy-két közepes próbálkozással (Shadow, Dick Tracy, stb.). Már az ezredfordulót megelőzően is, de főleg utána élénkült meg a producerek érdeklődése a rajzolt hősök iránt, így többek között az X-Men mutánsai, a Pókember, és a Watchmen hősei is mozivászonra költöztek, miközben a Denevérember is újjászületett. S ez még csak a kezdet...A Marvel Comics (tulajdonosa a Disney) és a DC Comics (tulajdonosa a Warner Bros.) állandósuló háborújának újabb felvonásaként októberben kerül a mozikba az idehaza kevéssé ismert Warren Ellis-féle RED. Története a valaha volt CIA-ügynök, a piszkos ügyekre és eltakarítómunkára szakosodott Frank Moses (Bruce Willis) eleinte békésnek ígérkező visszavonulását mutatja be. A nyugdíjas évek semmittevése helyett azonban egy különlegesen képzett, a legmodernebb kütyükkel felszerelt bérgyilkos (Karl Urban) vár hősünkre, aki kénytelen ismét fegyvert ragadni, hogy megóvja saját és szerettei életét. Erre azonban csak akkor lehet esélye, ha újra összeáll régi csapatával (Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren).
A Robert Schwentke (Légcsavar, Az időutazó felesége) rendezte, szuperhősöktől mentes képregényfilmben a már említett sztárok mellett olyan színészek is feltűnnek, mint Mary-Louise Parker, Brian Cox, Richard Dreyfuss, Ernest Borgnine, Julian McMahon, James Remar, valamint Rebecca Pidgeon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!