Hirdetés

Red Ocean - Alkalmi képzavar első személyben

|

A német dtp kiadó bejelentette Red Ocean címmel legújabb első személyű lövöldözős játékát. A Collision Studio fejlesztésében álló alkotás várhatóan jövő februárban jelenik majd meg. A Red Ocean remekülj kombinálja az újszerű lövöldözős élményt a vízalatti környezettel és elemekkel. A játékos egy búvárotató szerepében tündököl, aki mellékállásban kincsvadászattal foglalkozik. Jack Hard (LOL) egyik portyázó körútja során véletlenül belebotlott egy szupertitkos orosz kutató bázisra, mélyen az óceán fenekén. Szép lassan rájön, hogy egy terrorista csoport tartja a komplexumot felügyelete alatt, de mielőtt bármit tehetne, elfogják. A víz három halmazállapotával egyaránt találkozhatunk majd. A vízben remekül tudunk majd elosonni egyik helyről a másikra. A jég ugyebár elég csúszós tud lenni, amit kihasználhatunk az ellenfeleinknél, s a forró gőz még ennél is veszélyesebb. További információk és képek érkezhetnek hamarosan.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)