Hirdetés

Red Orchestra: Revenge of the Turul - Elkészült a magyar mod

|

November hatodikán lerohanják a Királyi Magyarországot a szovjetek

Hirdetés

Egy maroknyi magyar és külföldi modder, mint a Hunfront BF2 modder team hosszú és áldozatos munkája nyomán, november 6-án a nagyközönség előtt is megnyílnak a magyar Red Orchestra mod, a Revenge of the Turul szerverei.

A magyar hadsereg második világháborús csatáit feldolgozó Revenge of the Turul 20 új, többségében magyar járművet tartalmaz, mint a Toldi ( A20 B20 B40), Turán (1, 2, 3), Zrínyi, Tas, Jagdtas, Hertzer, 38T vagy szovjet oldalról a rettegett SU100. Ezek között olyan is akad (Tas), ami soha nem került éles bevetésre, mert az egyetlen prototípus a bombázások során megsemmisült. Továbbá szó van 9 új fegyverről, mint a Király-féle 43M és 39M géppisztoly, 35M puska és 35M távcső, 31M golyószóró, 36M és 42M Vécsey gránátok, RG42 orosz gránát és Frommer 37M pisztoly. Az eddig is meglévő, magyar vonatkozású pályákhoz pedig 7 új, ismerősen csengő harctér csatlakozik, mint Kápolnapuszta, Nyíregyháza, Sarkad, Uriv, Korotoyak, Gödöllő és Valkó. Új trailer alant, letöltés és útbaigazítás hamarosan a hazai rajongói oldalon. Harckészültség honvédek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)