Hirdetés

Red Steel 2 - Launch Trailer

|

Sokan - méltánytalanul - rendszeresen alábecsülik a Wiit. Pedig igencsak jó játékok léteznek/érkeznek rá.

Hirdetés

Itt van egyből a Red Steel 2, amely bizony egy ízig-vérig FPS.

Sőt. FPSS, hiszen még egy S hozzáadódik - a swordsmanship S betűje. lényeg, ami lényeg, a játék a "nem túl sikeres" Red Steel folytatása, a vadnyugaton, egy western és egy távol-keleti "világ" fúziójában játszódik, a főhöst csak úgy hívják: "a kardművész". Wiimote segítségével suhogtathatjuk a kardunkat az akciójelentekben. A játékban klánunk hanyatlása miatt kell bosszút állni...

Egyelőre a játék fogadtatása igen jó, 81%-n áll 34 review alapján a metacriticen (user review 8.7), míg Gamerankingson 82,14%-on 22 review alapján - bátran állíthatjuk tehát, hogy egy nagyon jó játék a Red Steel 2: ezt támasztja alá a játék launch trailere is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)