Hirdetés

REFUSION FPS-RTS elegy

|

A Cseh illetőségű Gumpanela Entertainment bejelentette REFUSION névre keresztelt játékát, ami jól ismert stílusok keverésével jön majd létre.

Hirdetés

A REFUSION a készítők elmondása szerint egy futurisztikus FPS-RTS keverék lesz, amit 2007 decemberében szeretnének kiadni. A grafikus motor teljesen új fejlesztés, amit a több magos processzorok kihasználására terveztek, ami mellé a Shader Model 3.0 és a HDR támogatás is bekerül. A játékmenetben FPS és RTS elemek is helyet kapnak, aminek hála madártávlatból akár több száz egység harcát is végignézhetjük, de akár teljes valónkban is részt vehetünk az összecsapásokban. Hatalmas területeket fognak lemodellezni, de az objektumok részleges, illetve teljes amortizációja is le lesz programozva. Egyedüli szépség hiba a bejelentésben az, hogy az első ilyen FPS-RTS játéknak mutatták be a programot, holott jó ideje tudjuk, hogy a Digital Reality Field Ops játéka is ilyen megoldással készül, ráadásul hamarosan a boltokba is kerül majd.
Tovább>>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)