Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözlet elektor kalandorok! Új nap, hétköznap, hírek :) Bizony, megint akadnak érdekességek, amit csak annak köszönhetünk, hogy jelen pillanatban nem hétvége van. Szóval lássuk csak mik vannak a puttonyban. Lehet készíteni a lerántó droidot, néhány bejelentés, és más nyalánkságok is következnek vala... De előbb:

Nászúton van az ifjú pár. A férj egy szerelmes éjszaka után odafordul az ifjú arához: - Tudom, hogy buta kérdés, de elárulnád, hány férfi volt az életedben rajtam kívül? A feleség szabadkozik, de végül kötélnek áll, és elkezd számolni: - Egy... kettő... három... négy... öt... hat... aztán voltál te... nyolc... kilenc... tíz... tizenegy...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)