Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép jó reggelt mindenkinek! Ismét hétfő, Garfield "kedvenc" napja. A tegnapi Max Payne áradat után, én már csak reménykedek, hogy ma is kapunk hasonló finom shotokat (vagy scenneket). Nem soká indul a tábor, én már számolom a napokat. 13at kell hajcsikálni, és indulunk. Még mindig van pár üres hely, szóval, ha nem jelentkeztél még, siess, hiszen ma éjfél az uccsó határidő. Sajnos nem sok (szinte semmi) hír nincs... de amíg ezt a kevéskét ki nem rakjuk, addig is itt a vicc:

A bácsika vezeti át a tehenét a zebrán. Meglátja ezt egy rendőr és odamegy. Kérdezi: - Bácsika, elvehetem a tehenét? Mire a bácsika így felel: - Igen fiam. Rendőr vőm még úgy sincs.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)