Hirdetés

'Reggelt!

|

Új hét, új kihívások, új hírek. Kb. ezekre számíthattok Ti, illetve én is, aztán, hogy pontosan ki melyikre, az már kérdéses :) Valószínűleg a tegnapinál azért több anyagot sikerül kitenni, ritkán van ennyire hírtelen vasárnap. Tegnap... izé, ma kicsit sokáig kommentelgettünk Mantis-szal, úgyhogy ha nem gond, most nem állnék neki keresgélni viccet, mert ő küldött egy egész jót:

Hogy elkápráztassa újdonsült barátnőjét, a tizenéves srác egy menő olasz étterembe viszi vacsorázni. Mivel nem akarja elárulni tudatlanságát, a fiú hosszasan tanulmányozza az étlapot, majd így szól a pincérnek: - Kérünk két adag Giuseppe Spomdalucci-t! - Sajnálom uram, azt nem tudok hozni - mondja a pincér. - Ő a tulajdonos...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)