Hirdetés

'Reggelt...

|

Köszöntelek titeket! Nemtudom ki, hogy van vele, lehet az idő, de mostanában sokan, énsem érzem magam úgy, ahogy kellene... Már-már tűkön űlök a FIFA demó miatt, de nem csak én. :D Ma reggel elég szegényes lesz a felhozatal, de tessék kivárni az estét...

Egy házaspár elmegy horgászni. Délben a férj szunyál, a feleség pedig bemegy a csónakkal a tó közepére napozni. Arra evez a halőr es rászól. - Asszonyom, itt tilos horgászni! - Én nem is horgászok! Nem látja, hogy napozok? - Igen a felszerelés ott van a csónakban. Ezért feljelentem. - Jó, én meg feljelentem nemi erőszakért. - De hát magához sem értem! - Nem, de a felszerelés ott van magánál.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)