Hirdetés

'Reggelt...

|

Jó reggeltet kívánok mindenkinek! Aki eddig még nem nézte meg a tegnapi Richard Burns Rally képeket... Az nem tudja miből maradt ki, szóval azonnal lapozgasson vissza és menjen el a megadott linkre, mert tényleg fantasztikus! A mai reggelünk nem lesz hírkövér, lesz egy szép kis mozi azonban kárpótlásul. :)

Megy a púpos a temetőben. Eléugrik egy törpe, és ezt kérdezi: -Mi van a hátadon púpos? -Púp. -Kell az neked? -Nem. - Így hát a púp eltünt. A púpos mindezt elmesélte a sántának, a sánta rögtön szaladt a temetőbe. Ő elé is kiugrott a törpe, és megkérdezte: -Mi van a hátadon sánta? -Semmi. -Hát akkor nesze itt egy púp!!!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)