Hirdetés

'Reggelt...

|

Jó reggelit! Ma máris egy jó hírrel fogjuk kezdeni a napot... Rögtön ez a hír után. :) Addig is tömjétek a fejetek, végezzétek el a dolgaitok, vagy ha úgy látja kedvetek, aludjatok még. :D

Az ífjú házaspár elmegy nászútra a Szaharába. De mivel az asszonynak üzleti ügyei vannak a férj előre megy. Rendes papucsférj lévén amint megérkezik emailt küld feleségének. De mivel elhagyta a címet emlékezetből írja be. Csak egy kicsit téved és így az özvegy papnéhoz érkezik akinek előző nap halt meg a férje. Miután elolvasta ájulva összeesik. A rokonok berohannak és elolvassák a levelet melyen a következő áll: "Szia most érkeztem meg. Mindent elintéztem holnapi jöveteledhez. U.i.: JÓ MELEG VAN IDELENT."

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)