Hirdetés

'Reggelt...

|

Hello-hallo elektor kalandorok! Na, mifelénk még mindig hullik a fehér, nem tudom kinek mennyi jutott, de nekem már bőven elég. Lassan nem is lehet kimozdulni, bár gondolom több suliellenző pontosan erre számít :D Sebaj, a lényeg, hogy újra van hírtermés rendesen, és csak, hogy MacGeri is örüljön, van World of Warcraft-tos is :D Ja, majd elfelejtettem: oscarjames mindenkit üdvözöl!

Tízéves kisfiút elviszi az anyja az orvoshoz, mert lázas, és csúnyán köhög. Mikor kijönnek a rendelőből, az anyuka így szól a fiúhoz: - A doktor bácsi azt mondta, hogy összeszedtél valami vírust. - Hűha, akkor ez azt jelenti, hogy engem is újra kell installálni?!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)