Hirdetés

'Reggelt...

|

Kész! Vagyis elkészültünk a legújabb GameStar magazin munkálataival, a kicsike már a nyomda felé zakatol! Hogy milesz benne ne kérdezzétek, mert már jómagam sem tudom :D De gondolom többen nem is ezért vagytok itt, hanem mert kiváncsiak vagytok a játékvilág legújabb történéseire. Nos, ezzel én is így vagyok, úgyhogy amíg csekkoljátok a viccet, körbescannelem a virtuálist!

A székely megharagudott az asszonyra, fogta a kucsmáját, és elment. Tizenöt évig még a faluban sem látták. Akkor aztán gondolt egyet, s hazament, kucsmáját a szegre akasztotta. Azt kérdezte a felesége: - Hát te hol voltál? - Künn - felelte a hallgatag székely.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)