Hirdetés

'Reggelt...

|

Már nem kell sokat várnunk, és hivatalosan tavasz lesz. Noha ezt nem mondhatjuk, a sorozatos fronthatások és az emberek kínjának epizódhulláma nem ér véget, csak hóesést kapunk. De az "élet" márciussal jobban beindul, azt, hogy PC-n is, azt ki tudja :)

Egy apáca meg akarja téríteni a szomszédban lévő építőmunkásokat. Gondolja, hogy legjobb lesz ebédszünetben megtennie. El is viszi az ebédjét a munkásokhoz az ebédszünetben: -Jó napot uraim! Ismerik önök Jézus Krisztust? A munkások egymásra néznek, és átszólnak a másik padon ulő társaikhoz: -Hé, ti ismeritek Jézus Krisztust? -Nem, miért? -Itt a felesége az ebédjével.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)