Hirdetés

'Reggelt...

|

Napsugarast minden kedves itt lévő egyénnek :) Iszonyat érdekes manapság az időjárás. Tegnap még a The Day After Tomorrow egyik fagyos jelenete zajlott az utcákon, ma pedig már kisüti a szemünket a napsugár. Szerencsére a váltakozó fagy / meleg időjárás nem befolyásolja az internetes adatforgalmat, így mára is tudok érdekességeket keresni :) Tudom, már nagyon sokat mondogattam, hogy elindul az általatok beküldött cikkek publikálása. Most azonban tényleg elértünk az utolsó fázishoz, és már csak bevezető képeket kell rajzolnom hozzájuk. Igyekszem mihamarabb befejezni, hogy mielőbb olvashassátok egymás műveit. Most azonban egy vicc, majd a dolgok közepébe vágunk!

A dadogós meg akarja szivatni a kopaszt: - T-t-t-te, fi-fi-fi-figyuzzz, me-me-mennyi-i-i-it pe-ee-e-pe-pe-peee-pe-pepepe-eeeee-pe-perká-á-á-áá ázo-o-o-ool-a - a-a-a fo-fo-fo-borbélyooo-ooo-o-o-o-fodrászodnaa-a-a-bor bélyodnak? - 500 Ft-ot. Annyit, mint te egy helyi hívásért.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)