Hirdetés

'Reggelt...

|

Békés, nyugodalmas reggelt mindenkinek! Nem tudom, ki, hogy van vele, de én még mindig nem tudok igazából észheztérni a nemrégiben bemutatott NV40 mérési eredményeitől. Mindazonáltal még nagyobb érdeklődéssel várom, hogy mit mutat be cserébe az ATi 26-án. Ki lesz a nyertes? Melyik kártya lesz minden idők legjobbja? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések tömkelege fogalmazódott meg bennem, miközben a híreket kerestem. Megnyugtatásként közlöm, hogy van rendesen :) Vágjunk is bele!

A mise után találnak a perselyben az egy- és ötfontosok mellett négy darab egypenny-st. A pap felkiált mérgesen: - Ezt biztos egy skót dobta be... Mire a templomszolga: - Egy? Szerintem négy...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)