Hirdetés

'Reggelt!

|

Végre szombat. Bár nekem már két napja nincs suli, mert kedvenc tanáraim (az összes...) elmentek Prágába :D Hát kezdjük a legfontosabbal: Boldog névnapot minden Györgynek, különösen a mi kedvenc és közkedvelt Gyu becenévre hallgató GS szerkesztőnknek!! Emellett köszöntöm a szülinaposokat is. Aztán essék még szó az idei GS Táborról, melyre tegnap óta lehet jelentkezni itt. Ez azért is fontos, mert aki kikapcsolta a Cikkek panelt, az nem látja a főoldalon. Szombat lévén nagy hírkavalkádot ne várjatok, de azért majd igyekezni fogunk. Ennek örömére most másfél viccet kaptok.

És mégegyszer Boldog Névnapot, Gyu!

Thanks: sHadeS
Tanórán a tanárnő megkérdezi a gyerekeket: - Mit gondoltok, mi gyorsabb a gondolatnál? Ágika szerint a repülő. Marci szerint az űrhajó. Pistike a lekvárra gondol. Tanárnő megkérdezi: - Mért pont a lekvár? - Mert mikor anyukámék elmentek otthonról megettem egy rakás lekvárt, és előbb bekakiltam mint gondoltam volna.
:]II[:
Magyarul: Ajándék lónak ne nézd a fogát! Szlovákul: Szuvenyíru nyihuhu, nye kukucska protku!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)