Hirdetés

'Reggelt...

|

Hét ágról sütő 26 celsius fokost mindenhová! Azonban tény, hogy lassan már az 50-es kánikulához közelítünk... Érdekes a dolog, június - augusztus 50, szeptember - március 5-10, április - május 20. Hát, azért nekem a "régi rendszer" efféle szempontból jobban tetszett. Hogy valakit idézzek: "A mai napon nem kizárható az esőzés, de nem is valószínű.". Mi pedig nézzük meg, hogy mi a helyzet hírek terén, ám előbb:

Össze-visszavert ember támolyog este az orvoshoz. A doki szörnyűlködve így szól: - Magával mi történt, ember? - Nekem jött egy hattyú! - Egy hattyú?!! - Utána elütött egy ufo! - Hmmm, egy ufo... - Meg megcsapott egy angyal! - Aha, értem. És utána? - Utána kikapcsolták a körhintát.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)