Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép napos délelőttöt mindenkinek! Eljött hát a nap. Melyik is? Ja, amikor leadjuk legújabb számunk minden egyes porcikáját. Csak annyit mondanék, hogy...Boooyyyyaaaa, iszonyatosan jó lett :D Na persze nem felvágni akarok vele, de ennyi exkluzív anyagot már rég nem cibáltunk össze :) Remélem ki tudjátok várni a megjelenést. Ja, és ma van az ATi R420-as piciny chipjének hivatalos bejelentése is. Egészen pontosan délután 3-kor érkeznek a finomságok, természetesen nálunk, akárcsak az NV40 esetében mindenről először értesülhetsz. Még egy pofás kis animációt is megosztok majd veletek pontban háromkor. Szóval készüljetek! Most pedig fogadjátok szeretettel mazur mester viccét!

A fényképészetbe betér egy matektanár: - Szeretnék erről a filmről képeket csináltatni. - 9x13? - 117. Miért?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)