Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözlet! A tegnapi reggeltben talán elkiabáltam magam. Kóbor viharok kisebb záporral, nagyobb széllel ugyanis gondoskodtak róla, hogy körülbelül 20 percnyi besötétítés után továbbálljanak, és hátrahagyják a hideget. Pedig mikor az ember már végre eldobná a pulóvert... :) A következő hírben meglátjátok, hogy az egyik nagyágyú mivel készül az E3-ra.

A Kawasakis, a Hondás meg, a Simpsonos fekszik a korházban. Bemegy az ápolónő és megkérdzi a Kawasakist: - Hát magával mi történt? - Mentem a Hondás haverommal 300-al, jött a kanyar, bevettem, jött a kanyar, bevettem és hirtelen kisodróttam. - Hú, ez durva - mondja az ápolónő, majd oda lép a Hondáshoz. - És magával mi történt? - A Kawasakis haverommal 300-al mentünk, vettük a kanyarokat és kisodróttam. - Ez igen. Végül odalép a Simsonoshoz, aki tetőtől talpig gipszban fekszik. - Jézusom, magával mi történt? - Mentem a Simpsonommal 50-el, elment mellettem a Kawasakis meg a Hondás 300-al, azt hittem, hogy leállt a motor és leszáltam róla.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)