Hirdetés

'Reggelt!

|

Vidámat és madárnyikorgásosat! Aki hallgatta reggel az egyik kereskedelmi rádió "kapucsínó tripláját", az már ismerheti Béla Spears tehetségét. Úgy gondoltam, megérdemel most már itt is egy kis népszerűsítést :D Itt mi felénk most szép idő van, de hétvégére szebbet ígérnek. Hihetetlen, hogy már csütörtök van és gyakorlatilag nem kell semmit se csinálnom :D Na, haha, azért hírezek egy picit ;)

Két férfi ül egymással szemben a vonaton. Az egyik panaszkodni kezd a másiknak hogy ő rosszul van ha háttal ül a menetiránynak. A másik udvariasan felajánlja hogy cseréljenek helyet. Kis idő múlva az udvarias utas lehányja a másikat. - Ember! Miért nem mondta hogy maga is rosszul lesz, ha háttal ül a menetiránynak? - Hát gondoltam, inkább én hányjam le magát, mint maga engem.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)