Hirdetés

'Reggelt!

|

Elérkezett hát a hónap utolsó napja. Ez a júliust vonja majd maga után, ami pedig új GameStart is jelent. Ez meg rengeteg vigyorgó arcot :) Ja, és mindemellett holnaptól vetítik itthon a Shrek 2-t amit mindenképpen nézzetek meg. Ha az első részt nem láttátok, akkor szégyeljétek össze magatokat! A Paliknak ezúttal is boldog névnapot (nem, nem annak a Paliknak :D), de a franc tudja, ki mikor ünnepli, mert van vagy hat belőlük a naptárban :) Gyors, meglepő és mulatságos fordulattal nem ajánlom senkinek, hogy az alábbi tojássütési megmozdulást utánozni próbálja: Hogyan hasznosítsuk procink hőtermelési képességeit? (Thanks: Neton)

Egy cingár hapsi összefut egy bombázóval az utcán. A nő meghívja a lakására. Mondja, hogy vetkőzzön le. A hapek izgatottan teszi azt amit a nő mond. Nemsokára megjelenik a nő 3 gyerekkel és így szól: - Látjátok, ilyenek lesztek, ha nem eszitek meg a spenótot.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)