Hirdetés

'Reggelt!

|

Jó reggelt mindenkinek! Ma Ottó napja van, ami germán eredetű név. A Nap kél 4.52-kor, nyugszik 20.44-kor, míg a Hold 23.00-kor kél és nyugszik 8.15 órakor. Ma van a Sportújságírók Világnapja, úgyhogy Mantis kollegát ez alkalomból köszönteném egy kicsit ;) Emellett ezen a napon születetett 160 éve a Himnusz, 125 éve Móricz Zsigmond, sőt 53 éve Pataki Attila is! :) Kalendárium c. rovatunkat olvashattátok...

Bemegy az indián a nyilvántartóba: - Szeretném megváltoztatni a nevemet. - Mi a neve? - "Messzire szálló, színarany nyílvessző, mely mindig célba talál". - Hát ez tényleg elég hosszú név. És mire akarja változtatni? - "Suttty".

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)