Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes és vidám napot kívánok mindenkinek! Ma kicsit olyan otthonülősebb időnk lesz, még zápor is előfordulhat. Kicsit szükség si van már rá szerintem. Én megint utánanéztem a szülinaposoknak, és Benedek Tibor vízilabdázót, valamint Gareth Gates brit popénekest találtam, akiket talán többetek is ismernek :) No mindegy, haladjunk tovább, mert találtam valamit...

Csinos, fiatal lány fürdeni készül a patakban. Amikor épp be akar menni a vizbe, a bokor közül kilép egy jóképű rendőr és odalép a lányhoz: - A kisaszony úgy látszik városi, és nem tudja a rendet. Itt tilos a fürdés. A lány felháborodva válaszol: - Most mondja? Itt áll már mögöttem egy órája. Miért nem szólt, mielőtt levetkőztem volna? - Bocsánatot kérek, vetkőzni szabad, csak fürdeni tilos.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)