Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép jó reggelt kívánok ezen a szerdai napon. Hamarosan Magyarországra látogat a forma 1 mezőnye, ahol ha Schumacher ellenfélre talál, lehet tippelgetni mely csapat az; amelyik összerakott úgy egy autót, hogy az ne essen szét.

Két rendőr gurul le a lejtőn nagy sebességgel! - Te, hogy kell megállítani ezt az autót? - mondja az egyik. - Hát én úgy tanultam, hogy körözni kell a lámpával! Új tag, a golf klubban, életében először golfozik. Az oktató magyarázza neki: - Látja ott messze azt a zászlót, arra felé kell ütni a labdát. A tag hatalmasat üt, a labda száll-száll és két centire a lyuktól megáll. - És most, mit kell csinálni? - kérdezi az elképedt oktatót. - Most üsse bele a lyukba. - Ezt mondhatta volna előbb is!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)