Hirdetés

'Reggelt!

|

Jó reggelt mindenkinek az utolsó egész augusztusi hét második napján. Kicsit nyomasztó dolog a suliidő közeledése, nem? Próbáljunk ne gondolni rá. Sajnos az időjárás is kicsit borongós lesz a közeljövőben. Amíg híreket keresek, gyorsan elmondom, hogy Bertalan napja van, ma van Ukrajna nemzeti ünnepe 1842-ben ezen a napon József nádor elhelyezte a pest-budai Lánchíd alapkövét, 1925 éve tört ki a Vezúv, és percek alatt maga alá temette Pompei és Herculaneum városát. A kihűlt láva eredeti formájában őrizte meg a két várost, s ezzel felbecsülhetetlen mértékben járult hozzá a római kori élet megismeréséhez. Születésnaposaink is vannak: 16 éves Rupert Grint angol gyerekszínész, a Harry Potter-filmekben Ron alakítója, 27 éves Kovács Zoltán súlyemelő, 52 éves Pap Rita énekesnő. Még folytathatnám, de vannak ám hírek!!

- Anya, ez a lágytojás nem jó! - Dehogynem! - De anya, ez tényleg rossz! - Dehogyis, ne nyavagjogj, egyél! - Anya, a csőrét is megegyem?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)