Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép napot mindannyiótoknak! Elnézést a tegnap esti hírkimaradásért, de igen fontos csatában kellett részt vennünk :) A UPC / Chello rendezte LAN partin kellett helytállnia csapatunknak, aminek szépen meg is feleltünk :) Az egyetlen bibi volt, hogy mire hazaértünk, éppen csak arra volt erőm, hogy bevetődjek az ágyikóba... kár, hogy ez elsőre nem sikerült, és az éjszaki csendet egy hatalmas padlóra koppanással törtem meg :D De most összeszedtem mindent, és máris kezdem az adagolást.

Orvos. - Van valami panasza? Katonajelölt. - Hajaj! Vérzik a gyomorfekélyem, idegbecsípődés van a gerincemnél a bal fülemmel nem hallok, a jobb szemem üveg. Orvos. - Alkalmas! Magának fiam megváltás lesz a hősi halál.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)