Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdv nektek! Na, kérem szépen. Aki még nem tudná, annak elárulom, hogy a mai nap folyamán újra felkerül oldalunkra a fórum, pontosabban annak legújabb generációja. Megkérnék minden érintettet, hogy a szabályrendszert nagyon vegye figyelembe, mert sokkal komolyabban fogjuk venni, mint eddig! Még egy apróság. Nem védeni akarom a mi kis szerverünket, de kicsit szerencsétlenül jött ki, hogy pont ma indul a fórum. Ezt csak azért mondom, mert ma, pontban három órakor egy olyan 300 megás fájl kerül fel a fájlszerverünkre, melyet szerintem iszonyat sokan fogtok letölteni. Ha pedig ez így lesz, akkor bizony a frissen indított fórum is lassú lehet :) Bocsi, ez van, remélhetőleg mindenki hamar letölti majd. Hogy mi ez a fájlocska, egyelőre nem mondhatom el, de annyit elárulok, hogy 3D-vel kezdődik :P

Ganxsta ül az iskolában. Kérdezi a tanár néni: - Zolikám mondj egy állatot h betűvel! - Hö, kutya.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)