Hirdetés

'Reggelt...

|

Halihó mindenkinek! Aki esetleg hiányolt, azoknak jelenteném, hogy még élek, csak kicsit meggyűltek a bajaim már megint... Mivel sok aktualitásról nem tudok, nézzünk egy kis kalendáriumot! 205 éve hunyt el George Washington amerikai államférfi, az Egyesült Államok első elnöke, 57 éves Zalatnay Sarolta, meg még egy csomó ismert és kevésbé ismert magyar, illetve külföldi színész(nő). Na, most hogy ezen is túl vagyunk, jöjjön a vicc.

Egyik este Móricka leül a családjával vacsorázni, és egy csendes pillanatban megszólal: - Anyu, miért van az, hogy a családban mindenki fekete, csak én vagyok vörös? - Hát, amekkora buli volt, örülj, hogy nem ugatsz.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)