Hirdetés

'Reggelt!

|

Jó reggelt! Szerkesztőségbe menet tapasztaltam frankón, hogy elég hideg az időjárás, még a metró aluljáróban is. Na de már bent vagyunk, és lapleadunk, meg bevezetős képet rajzolunk. Egyébként igen, visszatértem, de csak egy rövid időre, legközelebb valamikor a jövőhéten találkozhattok velem. Nagy öröm ez, ugye? :D

Két rendőr ül az érettségi tanterem előtt, mire az egyik: - Meg fogok bukni! Mire a másik: - Á, dehogy, ne pánikolj! - De! Biztos, hogy matekból megbukom! - Matekból? Dehát mi rendőrnek készülünk, és azoknak csak összeadni, meg kivonni kell! - Ez világos, de nem értem, hogy 5-7+2 miért 0. - Na, figyelj, elmagyarázom! Van 5 ember a buszon, leszáll 7, mennyinek kell felszállnia, hogy ne legyen a buszon senki?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)