Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép jó reggelt mindenkinek. Nos kérem, a mai nap duplán nagy dubás sokunknak. Egyfelőle ugyebár megjelent legújabb magazinunk, melyben rengeteg érdekességet olvashatsz - kiemelném a World of Warcraft óriási beszámolónkat, illetőleg a mellékelt, dupla oldalas térképünket is, melyek pnt időben érkeztek - lévén ma indult be az Európai World of Warcraft univerzuma. Mindenkit szeretettel várunk a játékban, és ne feledjétek, a megfelelő szerver nem más, mint: Dragonblight (PvE).

A tanárnô faggatja a gyerekeket a jövôjükrôl. Gyurika jelentkezik: - Én bankigazgató szeretnék lenni, mert akkor olyan Mercedesem lehetne, mint amilyen a suli elôtt áll. Pistike: - Én bróker lennék szívesen, mert akkor nekem is szép Mercedesem lehetne. - És te, Móricka? - kérdezi a tanárnô. - Én... teljesen szôrös ember szeretnék lenni. - De miért? - A nôvéremnek csak tenyérnyi szôr van a testén, mégis övé a ház elôtt a Merci...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)