Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes pénteket mindenkinek! Sikeresen kiküldésre került éjjel a hírlevél, s erőteljesen adjuk lefelé a DVD mellékletet is, na meg lassan körvonalazódik a márciusi GameStar is. Mivel nekem "szakmába vág", így felhívnám az érdeklődők figyelmét, hogy vasárnap Budapesten a Hősök teréről ingyenes városnéző körutakra lehet majd menni reggel 9 és 16 óra között. Ezek buszos túrák, de lehetőség van gyalogtúrákra is. Bővebb infók például itt.

A nagyságos asszony kérdezgeti az új szobalányt: - Jók az ajánlólevelei? - Igen, asszonyom, mindenütt meg voltak elégedve velem. - Főzni tud? - Tudok. - Szereti a gyerekeket? - Szeretem, de azért jobb lenne, ha az úr majd vigyázna.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)