Hirdetés

'Reggelt...

|

Szebb reggelt mindenkinek! No kérem szépen. Ha minden jól megy, és a bitek istenei is úgy akarják, akkor a mai naptól lehet jelentkezni a hamarosan megrendezésre kerülő következő GameStar Nyílt Napra. Sajnos muszáj jelentkezést csinálni, mert akármennyire is szeretnénk, hogy mindenki eljöjjön, egyszerűen nem fogunk elférni. Múltkor is eléggé szűkösen voltunk, és az egyes játékokkal alig végeztünk a nap végére. Amíg el nem készül a jelentkezés, olvasgassatok híreket, már, ha találok valami értelmeset :)

- Miért nem igaz a szőke nőkre "Az egyik fülén be, a másikon ki" című mondás? - ??? - Mert a hang légüres térben nem terjed! Szőke nő megy haza a hóna alatt egy malaccal. Találkoznak a szöszi barátnőjével: - Hát ezt meg hol szerezted? - Tombolán nyertem - mondja a malacka.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)