Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdv vándor! Remélem mindannyian láttátok már a tegnapi Digital Reality-s játékbejelentést! Ha nem, itt az idő, hogy egy kicsit visszaforgassuk az idő kerekét, és csekkoljuk. Remélem tudjátok, hogy a következő számunkban lesz egy szép kis cikk is róla, természetesen aktuális ingém sotokkal felturbózva. Annyira rossz, hogy még olyan messze van a következő szám megjelenése... Sokaknak tetszeni fog, főleg a címlap és annak témája miatt :) Ehh, fene, annyira elmondanám, de nem lehet. No mindegy, inkább hírezek, azzal legalább elfoglalom magam.

Haver látogatóban. A házigazda körbevezeti a lakásban. A nappaliban egy oltári nagy réztányér lóg a falon, mellette kalapács. - Mi ez?! - kérdi a haver. - Ez? Ez egy beszélő óra. - válaszolja a házigazda, majd a kalapáccsal 2-3szor rávág a réztányérra. Iszonyat csörömpölés, majd a falon túlról: - Fejezd má be, te állat, hajnali fél kettő van!!!!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)