Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözlégy látogató! Úgy érzem újfent beszélni kell a GameStar idei táboráról. Egyre többen kérdezitek, hogy mikor lesz, merre lesz, mennyibe kerül majd, és így tovább. Tényleg nem kiszúrásképpen, és valóban komolyan mondom, hogy még semmi sincs eldöntve, nem tudjuk hova megyünk, és nem is tudjuk mikor lesz. Természetesen a következő számunkban benne lesznek a pontos részletek ahogy ígértük, de addig kérünk ne kérdezzetek róla. Köszi a megértést - megint :P!

Az ember elmegy gyónni. - Atyám, nagy az én vétkem. Házas vagyok, mégis lefeküdtem hét nővel egyszerre. - Akkor most fogj hét kiló citromot, facsard ki és idd meg a levüket! - És ez feloldoz? - Nem, de eltünteti azt az elégedett mosolyt a pofádról...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)