Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes hétfőt kívánok mindenkinek! Végre megkezdődött az a bizonyos 2005-ös E3 hét, amit már nagyon vártunk. Kellően felkészültünk rá, a híreket, képeket, videókat, meg mindent, amit csak lehet, éjjel-nappal szolgáltatjuk majd, helyszíni tudósítóink pedig exkluzív anyagokkal örvendeztetnek majd meg mindenkit! Szóval mostantól érdemes lesz bennünket figyelni. De úgy konkrétan!

Három motorversenyző, egy amerikai, egy japán és egy orosz balesetet szenved. A kórházban vizsgálatot tartanak. Bemennek az amerikaihoz: - Hát maga hogy került ide? - Menni Yamaha. Menni kettőszáz. Jönni fa. BUMMM! Bemennek a japánhoz: - Maga,hogy került ide? - Menni Honda. Menni kettőszáz. Jönni szalagkorlát. BUMMM! Bemennek az oroszhoz, no maga, hogy került ide? - Menni Simson. Menni negyven. Többiek lehagyni kettőszáz. Azt hinni állni. Leszállni. BUMMM!!!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)