Hirdetés

'Reggelt!

|

Halihó! Hoppá, vasárnap van, holnap meg hétfő, és nekem megint vizsgáznom kell, de még nem sikerült tanulnom rá semmit. Tegnap volt először annyi időm, hogy kimenjek a kis vidéki vityillónkhoz és levágjam a füvet, meg rendbe tegyem a ház elejét. Jól le is égtem. Aztán vettem jegyet a mai 10 órási Star Wars-ra, utána meg még egy haverommal átugrottunk Tiszakécskére megnézni a Tiszát. Nem sokat láttunk, mert sötét lett, mire odaértünk :) Ja, tényleg, majd frissítem képekkel az MSN blogomat. Találtam egy nagyon pihent viccet...

Erik és Márk célbatalálósdit játszanak. Márk egy almát tesz Erik fejére, hogy majd kővel megdobja. Első próbálkozásra kidobja Erik bal szemét. - Bocsáss meg Erik! Játszol még velem? - Igen. Második próbálkozásra kidobja Erik jobb szemét. - Bocsáss meg Erik, játszol még velem? - Én szivesen játszanék, de a mama azt mondta, sötétedéskor menjek haza.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)