Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemest. Most megint gondolkozhat az ember, hogy mi a francot vegyen fel... A tegnapi után ma megint úgy nézett ki, hogy 35-40 fok lesz, erre van ahol beborult. Tőlem ma reggel levesznek 10 liter vért - mint a filmben (A pacák), aztán már csak levegő jön majd :D -..

A fiatal katonatiszt így szól a barátjához: - Képzeld megnősülök. Eljönnél tanúnak? - Természetesen. Soha nem szoktam cserbenhagyni a bajtársaimat, ha szerencsétlenség éri őket. A rendőrtiszti akadémián történelemből vizsgázik egy rendőr. - Hogy hívják azt a franciát, aki tábornok volt, majd később császár lett? - Nem tudom. - válaszolja a rendőr. - Bonaparte Napoleon. - mondja a vizsgáztató. A rendőr feláll, és távozni készül, mikor a vizsgáztató utánaszól: - Hová megy? Még nem végeztünk. - Bocsánatot kérek, azt hittem, hogy a következőt tetszett szólítani.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)