Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözletem. Tegnap 16 óra után pár perccel új tag lépett a családba, ez pedig az a macsek, akit régebben emlegettem... Később, mint terveztük, és nem is fekete kandúr, hanem fehér és lány, de nagyon elbűvölő és okos: gyorsan tanul, nem elbújt egy sarokba, hanem feltelepedett az étkezőben a székekre :), plusz nagyon jól viselkedett éjszaka. Mivel sokan kértétek, valamelyik nap majd csinálok egy jó képet és megmutatom :) A 9 hetes csöppség neve egyébként Aeryn.

Melyik a legdemokratikusabb női ruhadarab? - A melltartó. Mert a széthúzókat összetartja, a csüggedőket felemeli, a különbséget eltakarja. A rendőrök vizsgáznak: - Mit tud Csák Mátéról? - Csák Máté? Ki az? Kirúgják. Így jár a többi is, míg a legutolsónál érdekes fordulat következik be: - Mondjon valamit Csák Mátéról! - Nos, Csák Máténak volt három gyermeke. Két törvényes és egy törvénytelen. A vizsgabiztos csodálkozik, hiszen erről még ő sem hallott: - És kik azok? - Hát Csák Berri az egyik, Csák Norrisz a másik. - És ki a törvénytelen? - Nemcsák Károly.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)