Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözletem. No cica-mica most végre más elfoglaltságot talált, eddig az ölemben ült és mindenáron az egérkurzort akarta pofozni az asztalra felmászva. Persze most is rosszalkodik, éppen az ágyon flangál és tépi a párnákat....

A rendőröket vizsgáztatják: - Miből van a gumibot? - Nem tudom. - Ember, gondolkozzon. A gumibot miből van? - Nem tudom. - Erőltesse meg az agyát! - Nem megy. Sajnos nem tudom. - Megmondom. Gumiból. Na jó, kap egy mentőkérdést. Miből van az üvegszem? - Üvegből. - Nagyon jó. Honnan tudta kapásból? - Nem lehet gumiból, különben hogy lehetne kilátni rajta. - Jean, hozzon egy zöld ágat! - Miért, uram? - Zöldágra akarok vergődni. A művésznő hangverseny után így szól egyik barátjához: - Ugye, milyen szépen énekeltem ? A hangom megtöltötte az egész termet. - Oh, igen. Sokan még ki is mentek, hogy helyet engedjenek neki.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)