Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemest. Érdekes dolog történt... Volt ugyanis, hogy a homlokomon lett egy kis pattanás. Ezt bekentem a 3000 ft-os csodaszerrel, amiben ugye szokás szerint 0,2 g van, de ez most mindegy. Ez a cucc is a pattanás leszárítása elven működik, lipo-hidroxisavval. Más bekent pattanás 2 nap alatt eltűnt. Ez meg... Tegnap este a homlokom feldagadt. Most úgy néz ki, hogy egy normál pattanás, körülötte kb 2 centis átmérőben egy hatalmas pukli, a legvadabb szúnyogcsípésem sem volt még ekkora...

Az aluljáróban egy fiatal nő így kiabál: - Kék ibolyát tessék! Kék ibolyát tessék! Egy rendőr odamegy hozzá és letorkolja: - Itt tilos árulni. Igazolja magát! Hogy hívják? - Kék Ibolya. Egy rendőr elkap egy kisfiút, aki átszalad a piros jelzésen. - Hova rohansz? - vonja kérdőre a gyereket. - Laposelemér'! - válaszolja a gyerek sírva. Mire a rendőr: - Fogd be! Nem a nevedet kérdeztem! - Jean, adja ide nekem a szárítókötelet! - Miért, uram? - Mert szeretném kiteregetni a múltamat.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)