Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemes és egyben döglesztő szombat reggelt mindenkinek. Hm... Kéne egy kis medence a kertbe :)) Előreláthatólag ma hétvégi uborkaszezon lesz, ennek ellenére lesz egy bejelentés, ami igen komolynak tűnik... Feltétlen érdemes velünk maradni :)

A pszichiáter felveszi a beteg adatait: - Mi a neve? - Én kérem Dobó István vagyok. - De kérem, -néz rá az orvos- magát tavaly is kezeltük, és akkor még Zrínyi Ilonának hívták. - Az a leánykori nevem. - Mi volt ez a villanás, Jean? - Kiégett egy szentjánosbogár biztosítéka, uram. Az autópiacon egy falusi ember árulja a kocsiját. Odamegy hozzá valaki, és megkérdezi: - Mennyit fogyaszt ez a kocsi városban? - Nem tudom, kérem, én falusi vagyok. Parancsnoki szemlére készülődnek a rendőrkapitányságon. Az ügyeletes végignézi a felsorakozott rendőröket, és észreveszi, hogy az egyiken felemás cipő van. - Azonnal menjen haza, és cseréljen cipőt! - ripakodik rá. A rendőr hazamegy, és félóra múlva jelentkezik a parancsnoknál: - Parancsnok úrnak alázatosan jelentem, hogy nem tudok cipőt cserélni! - Aztán miért nem? - Mert otthon is csak egy fekete és egy sárga van.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)