Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes vasárnapot! Akik esetleg hiányoltak volna, megnyugtatásul közlöm: még élek. Még :) Egy siófoki szállodában töltöm nyári szakmai gyakorlatomat, annak éttermében. A legnagyobb gáz, hogy egész nyáron csinálni kellene és ráadásul egy fillért nem adnak. Akiket más részlegre osztottak, kapnak pénzt és negyedennyi melójuk van. Szóval azt hiszem, elválnak útjaink és inkább Veletek maradnék... Jövőre meg majd elkezdek egy másik, hozzám közelebb álló főiskolát.

Vendégségben van Tihamér bácsi. Megkérdik tőle: - Tihamér bácsi hány cukorral issza a kávét? - Átlagban kettő.-mondja Tihamér bácsi. - Az mit jelent? - Otthon egy, míg vendégségben három... Két finn beszélget. - Te, milyen volt a nyarad? - Nem emlékszem, mert mind a két nap hulla részeg voltam. A szőke veszekszik a tisztítóban. - Hogy képzelik, hogy ilyen sokat kérnek egy ballonkabát tisztításáért? És még nem is volt nagyon koszos! - Nem is. Viszont az egyik zsebében volt három bugyi, a másikban meg egy blúz és egy melltartó

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)