Hirdetés

'Reggelt!

|

Szép Szerdát! Képzeljétek... ott hagytam a szakmai gyakorlati helyemet. Valószínűleg a sulit is ott fogom és átjelentkezek másik szakra, ha lehet még most szeptemberben. Ettől függetlenül vagy éppen ezért remélhetőleg a továbbiakban is boldogíthatjuk egymást a GameStar magazinon keresztül! Én ennek most örülök! Végre van egy kis nyaram... Lehet, hogy a GSTáborba is lenézek. Vicc volt! Hehe... :D

Három gyerek beszélget. - Az én apukám pap, és mindenki úgy köszön neki, hogy dicsértessék. - Ez semmi! - mondja a másik. - Az én apukám bíboros, és mindenki úgy köszön neki, hogy jó napot excellenciás uram. - Ez semmi! - mondja a harmadik. - Az én apukám olyan kövér, hogy ha megy az utcán, mindenki azt mondja: Te Úr Isten! - Hány diák tanul az iskolában? - Körülbelül a fele. A szőke nő bemegy a Hivatalba. - Jó napot! A kisfiamnak szeretnék nevet adni! - Jó napot! Persze, üljön le! Mi lesz a kicsi neve? - Suttogó. - Dehát asszonyom, ilyen név nincsen, de ha ragaszkodik hozzá... - Igen, nagyon szeretném. Bejegyzik a nevet. A szöszi hazamegy. Meséli a férjének hogy a gyerek neve Suttogó lesz. Erre a férj: - Te hülye! Én Lehel-t mondtam!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)